Luksuzni penthouse sa prekrasnim pogledom

8696
370000,00
Penthaus se nalazi u jednom od najuspješnijih projekata Budvanske rivijere. Odmaralište Bečići se nalazi u blizini turističkog centra Crne Gore, grada Budve, sa brojnim zabavnim sadržajima, prodavnicama, restoranima i bogatim noćnim životom.
U neposrednoj blizini nalazi se prelepa peščana plaža, koja se proteže u širokom pojasu duž obale, a na nasipu su otvorene razne prodavnice i restorani. Kompleks u kome se nalazi dupleks ima:
- podzemni parking,
- vlastitu teritoriju sa video nadzorom,
- udoban dnevni boravak, uključujući bazen sa panoramskim pogledom na more i SPA centar, kao i mali bar.
Stanovnicima upravljačka kompanija obezbeđuje kompletno održavanje kompleksa, uključujući usluge iznajmljivanja apartmana, prevoz do plaže tokom sezone. Površina penthausa je 131 m2. Penthaus je delimično opremljen novim italijanskim nameštajem (kuhinja) po individualnom dizajnu. Moderan stil, visok kvalitet gradnje i završnih radova. Penthouse se sastoji od dnevnog boravka sa izlazom na terasu, kuhinje sa trpezarijom, dve spavaće sobe, dva kupatila i tri terase.
Odlična lokacija stana u kući omogućava vam da se divite lepoti Jadrana.
Ova ponuda je idealna za privremeni i stalni boravak. Zatvorena teritorija, udaljenost od bučnih mesta omogućiće vam da se potpuno opustite i odmorite od gradske vreve. Moguća je kupovina garaže za dva automobila.

Opština: Budva

Naselje: Bečići

Površina: 131

Spavaće sobe: 2

Broj kupatila: 2

Broj terasa: 3

Click to order
Отправить запрос
Total: 
Имя
Email
Телефон
Сообщение