Stan na prvoj liniji sa direktnim pogledom na more i Stari grad

8701
265000,00
Jedna od najpopularnijih destinacija za letnji odmor je centar turizma na Balkanu – grad Budva.

Na obali ovog prelepog i modernog grada možete pronaći mnogo gotovih ili u izgradnji hotela, apart-hotela i stambenih kompleksa za privremeni ili stalni boravak. Ali jedini takve vrste po jedinstvenosti zdanja u mediteranskom stilu je multikompleks „Porto Budva“, koji se nalazi na samo 20 metara od mora i 150 metara od istorijskog centra Budve, tvrđave. Starog grada, na raskrsnici ul. Mediteran i Promenada - glavna pešačka ulica grada koja prolazi duž nasipa.

Multikompleks je:
• Multifunkcionalni tržni centar 8.000 m2.
• Parking na dva nivoa
• SPA centar sa širokim spektrom usluga, sa otvorenim i zatvorenim bazenima od 2200 m2
• Dečje igralište
• Devet stambenih spratova sa završnom obradom "Premium" - klasa

Kompleks će biti urađen u jedinstvenom modernom arhitektonskom stilu. Zahvaljujući slobodnom rasporedu, postoji mogućnost individualnog planiranja unutrašnjeg prostora sekcija. Arhitektonsko rešenje zadovoljava savremene potrebe: veliki panoramski prozori, otvoreni prostrani balkoni sa uređenjem, podno zoniranje. Teritorija kompleksa je dizajnirana u modernom pejzažnom dizajnu: oko zgrade rastu višegodišnje drveće listopadnih i četinarskih vrsta. U poslovnom prostoru biće smeštene kancelarije, prodavnice prehrambenih proizvoda, pekara, kafići, restorani, banke, prodavnice odeće poznatih brendova itd.

Rasporedi stanova su projektovani u skladu sa evropskim standardima za porodični život. Nivo udobnosti stanovanja odgovara evropskom nivou stanovanja za "Premijum klasu".

Kompleks će održavati upravljčka kompanija. Sva oprema instalirana u stanovima je sertifikovana i u garantnom servisu kompanije za upravljanje. Komunalne usluge se plaćaju po opštinskim tarifama, pošto je zgrada uknjižena kao stambeno-poslovna.

Stan se nalazi na 4. spratu, prozori su orijentisani ka moru. Površina stana je 50m2.
Raspored: dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba, kupatilo, terasa. Stan se prodaje sa potpunom unutrašnjom završnom obradom po sistemu "ključ u ruke".

Opština: Budva

Grad: Budva

Naselje: Centar

Površina: 50

Spavaće sobe: 1