Divan stan sa prostranim dnevnim boravkom

8933
250000,00
Stan se nalazi u kompleksu koji se sastoji od pet lamela, velikog parkinga ispred kuće, podzemne garaže i sopstvenih rezervnih izvora vode i struje. Kompleks održava društvo firma Montestan. Predivno naseljej Velji Vinogradi, veoma pogodan za stalni boravak. Preko puta zgrada je nova osnovna škola, a u blizini je teretana, hipermarket HDLaković, restorani i kafići. Od mora oko 900 metara.
Stan se nalazi na 6.spratu zgrade od sedam spratova. Prozori stana gledaju na južnu i zapadnu stranu sveta. Pogled sa prozora na gradski pejzaž i more. Površina stana je 94 m2 uključujući i površinu otvorenih balkona.
Zgrada ima lift, interfon sa privezkom i kodom. Raspored stana: prostrano predsoblje, dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjskim delom, dve izolovane spavaće sobe, dva kupatila, tri otvorena balkona.
Odlična unutrašnja dekoracija savremenim materijalima, klima, bojler, sigurnosna vrata. Tehnička mogućnost povezivanja na Internet i kablovsku televiziju. Stan se prodaje kompletno namešten sa evropskim stilskim nameštajem i kućnim aparatima.
Odlična opcija za stalni boravak u udobnim uslovima.

Grad: Budva

Naselje: Velji Vinogradi

Površina: 94

Spavaće sobe: 2

Broj kupatila: 2