Predivan stan u modernoj zgradi.

8802
178500,00
Stan se nalazi u kompleksu koji se sastoji od pet lamela, velikog parkinga ispred kuće, podzemne garaže i sopstvenih rezervnih izvora vode i struje. Kompleks održava društvo firma Montestan. Predivno naseljej Velji Vinogradi, veoma pogodan za stalni boravak. Preko puta zgrada je nova osnovna škola, a u blizini je teretana, hipermarket HDLaković, restorani i kafići. Od mora oko 900 metara.
Stan se nalazi u prizemlju zgrade od sedam spratova. Prozori stana gledaju i na zapadnu i na istočnu stranu sveta. Pogled sa prozora na gradski pejzaž. Površina stana je 82 m2 uključujući i površinu otvorenih balkona.
Zgrada ima lift, interfon sa privezkom i kodom. Raspored stana: predsoblje, prostran dnevni boravak sa trpezarijom, odvojeni kuhinjski deo, dve izolovane spavaće sobe, dva kupatila, dva otvorena balkona na suprotnim stranama zgrade, ostava.
Odlična unutrašnja dekoracija savremenim materijalima, klima, bojler, sigurnosna vrata. Tehnička mogućnost povezivanja na Internet i kablovsku televiziju. Stan se prodaje kompletno namešten sa evropskim stilskim nameštajem i kućnim aparatima.
U stanu možete udobno živeti tokom cele godine. Veliki potencijal za iznajmljivanje turistima tokom sezone.

Grad: Budva

Naselje: Velji Vinogradi

Površina: 82

Spavaće sobe: 2

Broj kupatila: 2

Broj terasa: 2