Divni apartman u luksuznom apart-hotelu

8146
300000,00
Tre Canne - 5 zvezdica na Jadranskoj obali. Kompleks ima dobru infrastrukturu kao i susednu infrastrukturu. Kompleks poseduje veliki dvoetažni čuvani podzemni parking. Takođe, svi objekti imaju video nadzor, zbog čega se osećate bezbedno. U zgradi se nalazi uprava hotela, a recepcionari su na raspolaganju 24 sata. Nekretnina je na prvoj liniji i pružiće vam odličan pogled na more i blizinu plaže. Apart-hotel je atraktivan zbog svoje povoljne lokacije pored parka Slovenska plaža.
Unutar kompleksa nalazi se kafić, kazino, banja, bazen, kozmetički salon, supermarket, apoteka i prodavnica kozmetike, fitnes klub, stomatologija, kozmetologija, prodavnice odeće i obuće. A nakon večere u mediteranskom restoranu na poslednjem spratu, takođe ćete uživati u panoramskom pogledu sa vidikovca.
Šesti sprat. Stan je kompletno opremljen italijanskim nameštajem, opremljen raznim aparatima, kao i potrepštinama za enterijer i domaćinstvo, tako da je u svakom trenutku spreman za useljenje novih vlasnika. Dizajn enterijera je napravljen u stilu Art Nouveau.
Raspored obuhvata jednu spavaću sobu od 13 m2, prostrani dnevni boravak u kombinaciji sa trpezarijom, kuhinju, garderobu, udoban balkon i kupatilo sa tuš kabinom. Izlaz na balkon i iz dnevne i iz spavaće sobe. Ukupna površina stana je 77 m2.

Grad: Budva

Naselje: Centar

Površina: 77

Spavaće sobe: 1