Prostran apartmani u Duklianskim vrtovima

7977
1050000,00
Kompleks Dukley Gardens nalazi se na prvoj linjii mora. Izvanredna lokacija. Jedno od najprestižnijih i najpopularnijih turističkih područja Crne Gore je Budvanska rivijera. Vlasnici apartmana će uživati u panoramskom pogledu na more, prelepoj prirodi i besprekornoj usluzi. Zatvoreni prostor će vam omogućiti da se potpuno opustite i opustite od gradske vreve.
Na teritoriji kompleksa nalaze se: restoran, klub kafe, vrtić i škola, kompleks na plaži sa barom na plaži, usluga pranja i hemijskog čišćenja, parking za električna vozila, pristanište za jahte.
Usluge kompanije za upravljanje kompleksom Dukley Gardens: danonoćno održavanje kompleksa i infrastrukture, pouzdani sigurnosni sistemi, VIP transfer do aerodroma, organizacija apartmana za iznajmljivanje, sopstvena taksi služba, guvernanta usluga, iznajmljivanje jahti i automobila , turistička agencija.
Ukupna površina apartmana je 167 m2. Raspored prostorija: prostran dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom, tri spavaće sobe, tri kupatila, terasa sa pogledom na more.
Stan se prodaje bez unutrašnjeg uređenja.

Grad: Budva

Naselje: Zavala

Površina: 167

Spavaće sobe: 3

Broj kupatila: 3