Apartmani u novom apart-hotelu sa 5 zvezdica

6871
369000,00
Nov, potpuno namješten i opremljen dvosoban stan površine 95 m2, koji se nalazi na 2. spratu kompleksa TQ Plaza u samom centru Budve. Panoramski prozori pružaju direktan pogled na more. Apartmani takođe imaju veliku terasu od 17 m2, na koju ima izlaz svaka spavaća soba. Visina plafona - 3 metra.
U stanu: kompletno opremljen dnevni boravak, kuhinja sa trpezarijom, veliko kupatilo, 2 spavaće sobe, svaka sa sopstvenim izlazom na terasu sa pogledom na more. Apartmani su opremljeni centralizovanim sistemom klime i grejanja, brzim internetom, kablovskom televizijom.
Apartmani su kompletno opremljeni za izdavanje: mašina za sudove, rerna, šporet, veš mašina, čajnik, pegla, 2 televizora, DVD, sef, fen.
TQ Plaza je multifunkcionalni kompleks površine više od 55.000m2, koji se nalazi na 6 spratova. Infrastruktura kompleksa uključuje podzemni parking, kafiće i restorane, tržni centar, supermarket, poslovni prostor, bioskop, apart-hotel sa 5 zvezdica. Kompleks se nalazi na prestižnoj i udobnoj lokaciji na samo 100 metara od mora, u blizini starog grada Budve i pristaništa za jahte, kao i sve potrebne infrastrukture.

Opština: Budva

Grad: Budva

Naselje: Centar

Površina: 95

Spavaće sobe: 2