Prostran studio u kompleksu sa bazenom

8613
161000,00
Prostrana garsonjera površine 51 m2 nalazi se u stambenom kompleksu premijum klase u ekskluzivnoj zoni u naselju Bečići u blizini plaže. Stambeni kompleks sa bazenom i prostranim prostorom nalazi se 150 m od centra šljunčane plaže sa slikovitom i dugom obalom.
Kompleks ima 70 komfornih apartmana - od garsonjera do jednosobnih, dvosobnih i trosobnih, smeštenih u pet zgrada, okruženih uređenim prostorom. Svaka zgrada je opremljena liftom. Održavanje i rad kompleksa vrši upravljčka kompanija. Kompleks ima parking na dva nivoa za 85 automobila.
Infrastruktura kompleksa:
- zatvorena čuvana teritorija;
- podzemni parking;
- otvoreni bazen;
- SPA-salon;
- Fitnes centar;
- kafe-bar;
- 24/7 obezbeđenje
Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka u kombinaciji sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila i velike terase sa prekrasnim pogledom na more. Stan se nalazi na prvom spratu kompleksa, što u kombinaciji sa uzvišenom lokacijom pruža prekrasan panoramski pogled na more. Stan se prodaje sa kompletnom unutrašnjom dekoracijom. U cenu stana je uključeno i pravo korišćenja parking mesta za 1 automobil na ograđenom parkingu kompleksa. Vlasnici apartmana takođe imaju mogućnost da ih izdaju preko apart-hotela koji posluje u jednoj od zgrada kompleksa.

Opština: Budva

Naselje: Bečići

Površina: 51

Spavaće sobe: Garsonjera

Click to order
Отправить запрос
Total: 
Имя
Email
Телефон
Сообщение