Prelepi apartmani u apart-hotelu.

9088
355000,00
Stan se nalazi u poznatom hotelu TRE CANNE u Budvi. Hotelski kompleks obuhvata tri zgrade, dvorište i podzemnu garažu. Razvijena hotelska infrastruktura, uključujući recepciju, otvoreni i zatvoreni bazen, benzinsku pumpu i servis, banku, kafiće i restorane, turističku agenciju, kao i mnoge butike i prodavnice. Vlasnici apartmana u kompleksu mogu dati hotelu svoju imovinu na upravljanje.
Stan se nalazi u prvoj zgradi kompleksa (CKB-banka) i nalazi se na 7. spratu. Ukupna površina stana je 87 m2. Prozori stana gledaju na zapadnu i severnu stranu sveta i imaju direktan panoramski pogled na planine i bočni pogled na more.
Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, balkona, ulaznog hodnika i dva kupatila.
Stan ima odličnu unutrašnju dekoraciju, rađenu po evropskim standardima: Vileroi&Boch Blanco i Hansgrohe vodovod (Nemačka). Stan je opremljen elektroenergetskim sistemom hotelskog kvaliteta i sistemom kontrole pristupa, optičkim internetom i televizijom, sistemom za kontrolu klime, protivpožarni alarm i sistem za gašenje. Dva brza lifta dostavljaju na sprat vlasnika.
Stan je kompletno opremljen: kuhinja Nolte (Nemačka); stolovi, stolice, tepisi, lampe Calligaris (Italija); kućni aparati Bosch, Siemens;
Dodatno je ugrađen filter za prečišćavanje vode reverznom osmozom sa direktnim dovodom bez rezervoara za skladištenje. Balkon je opremljen električnom zavesom za zaštitu od sunca. Za zvučnu izolaciju i očuvanje temperature na prozorima se dodatno ugrađuju drugi kompleti prozora sa duplim staklom. Zavese u dnevnoj sobi su električne.

Grad: Budva

Naselje: Centar

Površina: 87

Spavaće sobe: 2

Broj kupatila: 2