Stan u luksuznom kompleksu Royal Gardens

8524
265000,00
Administrativno stambeni kompleks Royal Gardens nalazi se u Mediteranskoj ulici pored parka u blizini Starog grada, na samo 100 metara od marine. Objekat svojom glatkom prostornom arhitekturom kreira i upotpunjuje koncept razvoja centralnog dela Budve – hotela visoke savremene arhitekture, apart-hotela i administrativno-stambenih kompleksa sa turističkom infrastrukturom, restoranima, zabavnim objektima, kazinom i sportskim objektima.
Zgada ispunjava sve postojeće građevinske standarde za područja sa visokim seizmičkim opasnostima, kao i standarde za udoban život. Objekat se približava pogodnim putevima za ulazak i parkiranje automobila i osoba sa invaliditetom motorno-podrške. Udoban prostrani lift, stepenište sa spiralnim letovima. Zgrada je orijentisana na sve delove sveta i sa većine spratova pruža se pogled na more i ostrvo Sveti Nikola. Gotovo svaki stan na stambenim spratovima opremljen je zelenim terasama i travnjacima sa travom. Stan se nalazi na četvrtom spratu jedanaestospratnice. Površina stana je 53m2.
Raspored: jedna spavaća soba, dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom, kupatilo, prostrana uređena terasa sa pogledom na more, park, grad. Stan je kompletno namješten i opremljen svom potrebnom opremom.

Opština: Budva

Grad: Budva

Naselje: Centar

Površina: 53

Spavaće sobe: 1