Predivan stan sa pogledom na more.

7999
425000,00
Centralni turistički i poslovni kvart Budve, udaljen manje od 100 metara od šetališta uz more. Razvijena infrastruktura područja: tržni centar TQ Plaza, banke, restorani i kafići, veliki supermarketi, pijaca.
Zgrada je moderno građena, potpuno opremljena sa svime što je potrebno za ugodan boravak. Brzi internet, lift, visoki plafoni, panoramski prozori, centralna klima.
Stan se nalazi na osmom spratu i ima panoramske prozore koje gledaju na sunčanu stranu sveta. Ukupna površina stana je 130 m2, uključujući dve prostrane terase od 41 m2 sa kojih se pruža panoramski pogled na Budvu i more.
Raspored stana obuhvata ulazni hol sa ugrađenom tehničkom prostorijom za bojler i veš mašinu, dve prostrane spavaće sobe, svaka sa izlazom na terasu, prostrani dnevni boravak sa trpezarijom, odvojeni prostrani kuhinjski deo, kupatilo i dve terase.
Unutrašnja obrada je najvišeg kvaliteta korišćenjem savremenih završnih materijala sa elementima od prirodnog kamena i drveta. Visoki spušteni plafoni od 3 metra sa ugrađenim rasvetnim elementima. Centralna plafonska klima. Veza na brzi internet. Kablovska televizija. Stan se prodaje sa nameštajem i kućnim aparatima.

Grad: Budva

Naselje: Centar

Površina: 131

Spavaće sobe: 2