Stan pogodnog rasporeda na mirnoj lokaciji.

8259
201600,00
Stan se nalazi u kompleksu koji se sastoji od pet zgrada, velikog parkinga ispred kuće, podzemne garaže i sopstvenih rezervnih izvora vode i struje. Zgrade se održavaju. Predivno naselje Velji Vinogradi, veoma pogodan za stalni boravak. Preko puta zgrada je nova osnovna škola, a u blizini je sportska sala, prodavnice prehrambenih proizvoda, restorani i kafići. Od mora 900 metara.

Stan se nalazi na petom spratu 3.zgrade, koja se sastoji od 7 spratova. Prozori stana gledaju na zapadnu stranu sveta. Pogled sa prozora na planine i gradski pejzaž. Površina stana je 72 m2 uključujući i površinu lođe.
Udoban ulaz u zgradu. Lift. Interfon. Raspored stana: predsoblje, zajednički dnevni boravak sa trpezarijom, odvojeni kuhinjski deo, dve spavaće sobe, kupatilo, vc za goste, lođa sa izlazom iz dnevnog boravka i spavaće sobe.
Odlična unutrašnja dekoracija savremenim materijalima, klima, bojler, sigurnosna vrata. Tehnička mogućnost povezivanja na Internet i kablovsku televiziju. Stan se prodaje djelimično namješten i opremljen kućnim aparatima.
U stanu možete udobno živeti tokom cele godine. Veliki potencijal za iznajmljivanje turistima tokom sezone.

Grad: Budva

Naselje: Velji Vinogradi

Spavaće sobe: 2

Površina: 72