Roof Top duplek penthouse sa pogledom na more.

8934
1200000,00
Penthaus se nalazi u Budvi u naselju Podkošljun, 400 metara od morske obale Slovenske plaže, pored hotela Park i poznatog kompleksa Dukley Gardens.
Ukupna površina je 398 m2 i sastoji se od dva nivoa. Na prvom nivou unutrašnje površine od 198 m2 nalaze se: tri spavaće sobe sa tri kupatila, prostrani dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, terasa sa trpezarijskim stolom, prostor za sedenje i ljuljaška. Drugi nivo je krovna terasa od 200m2 sa pejzažnim dizajnom i bazenom dimenzija 10m puta 2m. Bazen sa hidromasažom i sistemom grejanja je pogodan za letnju i zimsku upotrebu. Tu su i dečiji deo i prostor za opuštanje sa ležaljkama i suncobranima, gde možete pripremiti porodičnu večeru sa roštilja, kao i organizovati nezaboravan odmor za porodicu i prijatelje.
- Kvalitetna unutrašnja završna obrada, sistem pametne kuće, visokokvalitetna kuhinja sa Miele aparatima.
- U dekoraciji su korišćeni skupi završni materijali, kvalitetna unutrašnja i ulazna vrata, kvalitetni hrastov parket i ručno rađeni ukrasi od iranskog granita. Moderni rastezljivi plafoni, venecijanski malter, fasada od prirodnog ručno rezanog španskog granita.
Moderni klima uređaji. Tuš i đakuzi za dvoje u glavnom kupatilu, tuš, lavabo, veš mašina i bojler u drugom kupatilu. Visokokvalitetne Balli vodovodne instalacije. Dva moderna kotla od 80 litara - Ariston.
U cenu stana su uključena 2 garažna mesta ukupne površine 30 m2.

Grad: Budva

Naselje: Podkošljun

Površina: 198

Površina terase: 200

Spavaće sobe: 3

Broj kupatila: 3