Penthaus “Pearl MonteDreams”

9141
571000,00
Penthaus "Pearl of Monte Dreams" je novi standard luksuznog života, kreiran za ljude koji žele raznolikost. Prava oaza iznad Jadranske obale sa panoramskim pogledom od 360 stepeni.
Ovo je prilika da postanete vlasnik jedinstvenog penthausa, sa ogromnom terasom i neverovatnim pogledom! Iskoristite ovu priliku i dobijte sav luksuz koji očekujete od svog novog doma.
Ono što se ne prodaje nije samo kuća ili stan, već stil života i atmosfera - mesto gde ćete se osećati prijatno i zaista kao kod kuće.

Penthaus se nalazi na 11. spratu stambene zgrade sa zasebnim ulazima i liftom. Ukupna površina penthausa je 168 m2. Direktan pogled na more, panoramski pogled od 360 stepeni na celo okruženje.

Veliki dnevni boravak sa nameštajem po meri i unutrašnjom opremom u modernom i prostranom elegantnom dizajnu, sa luksuznim detaljima, čistim linijama i fleksibilnim prostorima.
Savremena elegancija sa tamnom paletom boja, mekim nameštajem i romantičnim slabim osvetljenjem. Sobe su prostrane i dobro osvetljene zahvaljujući velikim prozorima koji propuštaju sunčevu svetlost.

* Teuco jacuzzi u spavaćoj sobi sa pogledom na more;
* tuš kabina sa pogledom na more Hans Grohe;
* tropskii tuš, tuš, VC Geberit Akua clean;
* ekskluzivni dimljeni parket nemačke kompanije „wimmer gmh“. Svi podovi na terasama su obloženi drvetom;
* centralna klimatizacija;
* potpuno opremljena kuhinja sa Siemens tehnologijom;
* 2 ugradna kamina u dnevnom boravku
* Sony Smart TV Android, veličina ekrana 85 inča
U cenu je uračunato parking mesto

Grad: Budva

Naselje: Bečići

Površina: 168

Spavaće sobe: 2

Broj kupatila: 3

Broj terasa: 2