Prekrasan apartman na prvoj liniji mora.

8147
1750000,00
Smješten na poluostrvu Zavala, u srcu živahne Budvanske rivijere u Crnoj Gori, Dukley Gardens se s pravom smatra jednim od najboljih luksuznih stambenih kompleksa u mediteranskom regionu koji se pušta u rad. Sa bujnom vegetacijom i okrenut prema morskoj obali, kompleks se nalazi nasuprot šarmantnog grada Budve, osnovanog u 15. veku. Odavde možete uživati u zadivljujućim pogledima na Jadransko more i ostrvo Sveti Nikola, koje je sačuvalo svoju netaknutu lepotu.

Prozori svih rezidencija gledaju na more, omogućavajući stanovnicima da uživaju u zadivljujućim pogledom na obalu. Svaka stambena zgrada nalazi se na samo nekoliko koraka od odličnih plaža koje se glatko pretvaraju u more sa ravnim, blago nagnutim dnom, gdje čak i djeca mogu bez straha plivati u toplim ljetnim vodama Jadrana. Ova mirna oaza se nalazi na idealnoj lokaciji na samo nekoliko minuta hoda od mnogih zabavnih sadržaja u Budvi, predstavljajući jedinstveni novi luksuzni stambeni kompleks u Crnoj Gori.

Prostran stan od 117 m2, kompletno namešten, nalazi se u prelepom stambenom kompleksu na samoj obali mora, na poluostrvu Zavala - Dukley Gardens. Stan sadrži veliki dnevni boravak, veliku kuhinju sa trpezarijom, 2 spavaće sobe i 2 kupatila. Stan ima svoju zelenu površinu, gde možete opremiti nekoliko rekreativnih prostora sa baštenskim nameštajem i visećim mrežama! Ovaj stan, kao i svi Dukley Gardens, je apsolutno tehnološki napredan - ima sisteme podnog grejanja, sistem klimatizacije, kao i user-friendli tehnologiju za upravljanje stanom - pametnu kuću.
Standardi koji se koriste za kreiranje Duklei Gardens-a, od dizajna, arhitekture i odabira lokacije do infrastrukture i cjelokupnog spektra usluga, među najnaprednijim su u Crnoj Gori.

Dukley Gardens garantuje svojim stanovnicima potpunu privatnost, štiteći ih od besposlenih posetilaca koji ne žive u kompleksu. Za vlasnike stanova koji žele da dobijaju redovan prihod od svojih investicija, Dukley Gardens nudi profesionalni program upravljanja imovinom tokom cele godine. Nadgledajući kratkoročne i dugoročne iznajmljivanje, Dukley tim nadgleda svaki detalj, uključujući marketing i rezervacije, transfere sa aerodroma, ključeve, bezbednost i održavanje.

Grad: Budva

Naselje: Zavala

Površina: 170

Spavaće sobe: 2

Broj kupatila: 2