Apartmani u stambenom kompleksu Irich Adriatica

9050
210000,00
Stan se nalazi u stambenom kompleksu Irich Adriatica u Bečićima, predgrađu Budve. Odmaralište Budva je najprestižnije mesto sa najboljim hotelima i restoranima. Jedna od najboljih plaža u Crnoj Gori.
Kompleks se nalazi na drugoj liniji mora, manje od 400 metara od plaže na ravnom putu bez strmog spuštanja ili uspona. Kompleks je 2008. godine izgradio irski graditelj poznat po visokom kvalitetu.
U dvorištu kompleksa nalazi se veliki parking za automobile za vlasnike. Kompletno sve gradske komunikacije, asfaltni put. U blizini se nalaze supermarketi, brojni restorani i kafići.
Kompleks ima kompaniju za upravljanje koja može pružiti razne usluge stanovnicima ako je potrebno: transfer, čišćenje, plaćanje komunalnih računa, iznajmljivanje.
Površina stana je 74 km2, treća etaža zgrade.
Raspored: dnevni boravak-trpezarija-kuhinja, dve odvojene spavaće sobe, kupatilo, lođa. Sa lođe apartmana pruža se slikovit pogled na Jadransko more.
Stan ima dva prozora orijentisana na severoistok i tri na jugoistok. Prozori su opremljeni rotirajućim roletnama. Stan je opremljen svime što je potrebno za ugodan boravak: nameštaj, posteljina, klima uređaj, kućanski aparati. Kuhinjski prostor je opremljen svime što vam je potrebno.

Grad: Budva

Naselje: Bečići

Površina: 74

Spavaće sobe: 2