VINO-GRAD

8580
Apart kompleks "Vino-Grad" je stambeni kompleks komforne klase koji se nalazi u živopisnom mjestu Zelenika, mediteranskom gradu Herceg Novom na obali Bokokotorskog zaliva. Kompleks se nalazi u jednom od najlepših zaliva na planeti. Povoljna klima Jadranskog mora, bujnost zelenila tokom cele godine i skoro 300 sunčanih dana u godini učiniće vaš odmor nezaboravnim. Apart kompleks "Vino-grad" nalazi se u mirnom živopisnom mestu, gde nema bučnog saobraćaja. Odlika stambenog kompleksa je savršena kombinacija modernih niskih zgrada, bogate infrastrukture i prirode. Zemljište je okruženo planinama i šumama i rekom - ovo naselje garantuje izuzetan ekološki ambijent za stambeni kompleks. Teritorija stambenog kompleksa zauzima oko 15 hiljada m2. Prema planu razvoja, rezidencija se sastoji od 20 komfornih vila različitih rasporeda ukupne stambene površine od 21m2 do 125,5m2. Na pješačkoj udaljenosti od kompleksa nalazi se nekoliko supermarketa i hipermarketa, pošta, bankomat, apoteka, pekare, ekspres kafići, restorani, prodavnice sa robom različite namjene i uslužni objekti.

Prvu etapu rezidencije "Vino-Grad" čine tri vile od po 3 sprata, u kojima se nalaze jednosobni i dvosobni stanovi. Objekat je u potpunosti pušten u rad. Stanovi se nude na prodaju sa kompletnom unutrašnjom dekoracijom (Italija, Nemačka, Srbija) bez nameštaja. Moguće opremanje po narudžbini.

Druga etapa rezidencije "Vino-Grad" je 17 vila od po 4 sprata, u kojima je planirana izgradnja malih garsonjera, jednosobnih i dvosobnih stanova, dvoetažnih dvoetažnih apartmana, vikendica. Tokom faze izgradnje, možete odabrati opciju koja najbolje odgovara vašim željama za ličnu udobnost.

Infrastruktura:
- Ograđeno područje
- 24-časovno obezbeđenje
- Centralno snabdevanje strujom i vodom
- Telefonija, Internet, satelitska TV
- Klima
- Pogodan parking
- Profesionalna kompanija za upravljanje i poslovanje
- Održavanje stanova u Vašem odsustvu

Izgled:
- Sportski teren i teretana
- Bazen, Banja (u saradnji sa Medicinskim centrom Igalo),
- Veš
- Prostrani podzemni parking za 120 automobila i zimski parking za male čamce

Grad: Herceg Novi

Naselje: Zelenika