Privatna kuća u selu iznad Budve.

4138
399000,00
Kuća za individualni život uže porodice nalazi se u jednom od najugodnijih mesta na Budvanskoj rivijeri, selu Markovići. Selo je poznato po odličnoj klimi, čistoj vodi i veličanstvenom pogledu na okolne planine, Budvansku rivijeru i Jadransko more. Do kuće se približava asfaltni put. Sve inženjerske i tehničke mreže su povezane, internet i televizija su obezbeđeni. Dvorište je ograđeno i popločano prirodnim kamenim pločicama. Postavljene su visoke kapije od kovanog gvožđa. U dvorištu kuće postoji mesto za parkiranje automobila.
Kuća se sastoji od dve etaže povezane unutrašnjim stepeništem.
Površina kuće 184 m2, površina placa 283 m2.
U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak, kuhinja i trpezarija, ulazna vrata, spavaća soba, ostava i kupatilo. Na drugom spratu se nalaze tri spavaće sobe, kupatilo i velika otvorena terasa sa prekrasnim pogledom na okolne planine i more. Kuća ima prednji ulaz i ulaz iz dvorišta.
Odlična unutrašnja obrada korišćenjem visokokvalitetnih završnih materijala vodećih evropskih proizvođača. Parket, aluminijumski prozori. Kuća je opremljena sistemom ventilacije i grejanja. Postoji standardni dimnjak za povezivanje kamina. Sobe imaju klima uređaj. Kuća je kompletno opremljena novim, modernim nameštajem. Postavljeni su kućni aparati.

Grad: Budva

Naselje: Markovići

Površina: 184

Površina placa: 283

Spavaće sobe: 4

Broj kupatila: 2