Lijepa kuća uz more

7393
195000,00
Kuća se nalazi na brdu, što obezbeđuje dobru ventilaciju: leti je hladno, van sezone je suvo. Udaljenost do mora je samo 100m novi m putem. Druga linija od mora. Panoramski pogled. Postavljena je nova kanalizacija i vodovod. Postoji rezervni rezervoar za vodu 20m3, parking. Oko kuće - zelena površina! Mirno mesto. Tivat i Kotor su udaljeni 12 km. U blizini restorana, prodavnica, stajališta i opremljene plaže. Površina kuće 90m2, plac 229m2.
Prizemljet: dnevni boravak u kombinaciji sa kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa tuš kabinom.Izlaz na veliku terasu od 15m2 iz dnevnog boravka i spavaće sobe.
Privi sprat: dva apartmana sa odvojenom spavaćom sobom, svaki sa posebnim ulazom i balkonom. Kvalitetna završna obrada, nov nameštaj. Iznad cele kuće nalazi se solarijumska terasa od 58 m2 sa đakuzijem, tendom, ležaljkama, stolom i stolicama. Postoji prostor za rekreaciju: šator sa nadstrešnicom, letnja kuhinja sa kamenim roštiljem, sto sa klupama, igralište sa bazenom. Puno cveća, dve palme, kivi i grožđe.
Mlada voćna bašta: smokva, limun, pomorandža, mandarina, kajsija.

Opština: Tivat

Naselje: Krašići

Površina: 90

Veličina parcele: 229

Spavaće sobe: 3

Broj kupatila: 3