Prostrana EKO kuća

8777
400000,00
Velika, prostrana kuća površine 164 m2, rađena u EKO konceptu. Kuća je u skladu sa evropskim standardom energetske efikasnosti A+, što je odlična investicija. Kuća se nalazi u iseljeničkom selu od 12 kuća, 500 m od gradske škole, prodavnica i kafića i 2,5 km od plaže i aerodroma Tivat.

Zahvljujući visokokvalitetnom i promišljenom sistemu ventilacije u kući se lako se diše u bilo koje doba godine, nema vlage, što sprečava stvaranje buđi. Topli podovi su postavljeni u celoj kući. Odlična zvučna izolacija i nepropusnost će vam omogućiti da trošite manje struje u toplom i u hladnom vremenu.

Prilikom izgradnje i uređenja korišćeni su visokokvalitetni ekološki materijali. Prednji zid kuće je u potpunosti od stakla sa zaštitnim pokrićem, koji unutrašnjost kuće održava hladnom i zaštićenom od sunca, a iz kuće se iz svih prostorija pruža panoramski pogled na Tivatski zaliv, planine i zadivljujući zalasci sunca.

Ukupna površina placa je 323 m2. Po obodu kuće i parcele postavljeni su savremeni sistemi za nadzor i sigurnost. Kuća je okružena baštenskim terasama koje stvaraju jedinstven prostor i intimnu atmosferu. Vrt nema komšije i pruža apsolutnu privatnost. Na teritoriji je zasađen i voćnjak (feijoa, kajsija, breskva, trešnja, jabuka, mandarina). Iza kuće se nalazi mini-bašta sa kompjuterizovanim sistemom za negu sadnica i pametnom zemljom, koja omogućava berbu tokom cele godine.

U blizini kuće nalazi se udobna prostrana terasa sa panoramskim pogledom i garniturom za sedenje. U prizemlju kuće nalazi se kuhinja i trpezarija, dnevni boravak, soba za spavaću sobu koja se može pretvoriti u kancelariju ili teretanu, kupatilo sa tuš kabinom i sistemi za odlaganje stvari. Stepenište od prirodnog mermera vodi do druge etaže kuće, gde se nalaze dve spavaće sobe sa panoramskim prozorima koji gledaju na planine i Tivatski zaliv. Obe spavaće sobe imaju prostrane sisteme za odlaganje posteljine, odeće i knjiga - vaše stvari će uvek biti u redu, a kuća će imati još više vizuelnog prostora i čistoće. Kuća ima garažu od 28 m2 sa mogućnošću dogradnje i dodatnog skladišnog prostora.

Opština: Tivat

Naselje: Mrčevac

Površina: 164

Veličina parcele: 323

Spavaće sobe: 2

Broj kupatila: 2