Vila na obali Jadranskog mora

5328
1250000,00
Izgrađena je u naselju Utjeha, 8 kilometara od grada Bara. Prva linija od mora. Ukupna površina vile iznosi 497 m2, sa placem od 344 m2. More je udaljeno samo 10 metara od kuće, a 25 metara udaljena je mala šljunčana plaža koja vodi do povoljnog silaza. Teritorija je ograđena visokom kamenom ogradom sa kovanim elementima. Mala bašta sa palmama, stablima mandarina i limuna, kao i kumkuatom. Vila se sastoji iz dva dela - glavne zgrade i gostinjskog dela sa posebnim ulazom (jednosoban stan sa sopstvenom kuhinjom, tuš kabinom, balkonom i uređenim potkrovljem). U glavnu zgradu se ulazi širokim kamenim stepeništem. Masivna dvokrilna metalna ulazna vrata sa drvenim oblogama.
Prizemlje - Velikim otvoreni kamin, završen mermerom i granitom; trpezarija sa ovalnim staklenim stolom; velika kuhinja sa ostrvom, potpuno opremljena kuhinjskim aparatima; priyemna terasa sa velikim okruglim stolom sa izlazom na kuhinju; mali bazen sa slatkom vodom. U prizemlju se nalazi i TV sala, sa udobnom sofom i panoramskim prozorima od poda do plafona sa pogledom na more i baštu. U blizini je gostinjsko kupatilo sa tušem, završeno nebrušenim granitom, sa kristalnim lampama.
Prvi sprat - Glavna spavaća soba sa zastakljenim zidom i izlazom na terasu iznad mora i sa sopstvenim kupatilom; druga spavaća soba; kancelarija i kupatilo sa tuš kabinom. Sve je opremljeno čvrstim italijanskim nameštajem, kvalitetno i udobno. U kancelariji se nalazi sofa, koja se po potrebi može proširiti i urediti za krevet za goste.
Drugi sprat - Prostrana soba sa stolom za biljiard za igranje snukera; ogromna prostorija - skoro staklenik pod polukružnim krovom, sa stubovima obrubljenim sivim mermerom; terasa trećeg sprata, otvorena pod suncem i zvezdama. Drugi sprat se može preurediti u dve prostrane spavaće sobe ili podeliti na jednu spavaću sobu i prostoriju za igranje bilijarda. Cela kuća je opremljena klimama, po hladnom vremenu pali se grejanje vode koje je ugrađeno u podove. Kotao za zagrevanje vode može da radi na gas, struju ili pelet. Ispod terase prvog sprata nalazi se veliki podrum površine oko 30 m2, gde se nalaze oprema za tretman vode u bazenu, velika veš mašina, police. Za auto postoji mesto u otvorenoj garaži-parkingu, ispod kuće. Kuća u kojoj vi i vaša porodica možete provesti divno vreme svog života - uz more, sunce, u udobnosti i udobnosti!

Opština: Bar

Naselje: Utjeha

Površina: 497

Veličina parcele: 344

Spavaće sobe: 4

Broj kupatila: 4