Porodična kuća sa pogledom na more.

3113
300000,00
Kuća se nalazi na Barskoj rivijeri u udobnom selu Utjeha. Pogodno mesto za stalni boravak. Komunikacije su obezbeđene, ima struja, asfaltni put. Vila sa uređenom okućnicom, sa voćnjacima. Pogled na more. Od mora oko 500m.
Ukupna površina kuće je 448 m2, površina placa je 592 m2. Parcela pravilnog pravougaonog oblika, izdužena prema moru. Tu je i parking za dva automobila i bazen dimenzija 4 puta 7 metara. Na pješačkoj udaljenosti nalazi se restoran Vidikovac, minimarket, a na samoj obali i riblji restoran.
Svi građevinski i unutrašnji završni radovi su u potpunosti završeni, struja, voda i kanalizacija su dostupni.
Raspored: U prizemlju se nalazi dnevna soba sa kaminom, trpezarija, kuhinja, predsoblje, vešeraj (sa posebnim ulazom), unutrašnje stepenište za drugi sprat, dve terase, tuš i toalet. U suterenu se nalazi posebna pomoćna prostorija.
Drugi sprat po projektu: tri velike spavaće sobe sa kupatilima, toaletima i terasama, jedna od spavaćih soba sa susednom dečijom sobom.
Treći sprat po projektu: jedna spavaća soba sa kupatilom i toaletom, soba - galerija za umetnika, sa delimično zastakljenim krovom (može služiti kao staklenik) sa posebnom terasom, zajednička velika terasa od 50 m2. , zajednički toalet i tuš. Sve terase imaju pogled na more.

Grad: Bar

Naselje: Utjeha

Površina: 448

Površina placa: 592

Spavaće sobe: 4