Nova trospratna vila u srcu Barske rivijere

5827
600000,00
Vila je projektovana po autorskom projektu u skladu sa savremenim trendovima u arhitekturi i građevinarstvu. Eksterijer objekta koristi tradicionalne crnogorske mediteranske detalje - galerijske balkone i široke terase. Fasada kuće je napravljena od visokokvalitetne crvene cigle (komforni blok), što osigurava da prostorija održava optimalnu temperaturu u bilo koje doba godine. Sve sobe i terase vile pružaju fantastičan pogled na more i planinske lance.
Velika dnevna soba sa trpezarijom i kaminom, potpuno opremljena kuhinja, 5 spavaćih soba, 3 kupatila, kao i nekoliko pomoćnih prostora i prostorija za vinski podrum čine ovu kuću idealnom za veliku i prijateljsku porodicu. Unutrašnji dizajn vile je urađen u fuzionom stilu koji je danas popularan, kombinujući italijanske materijale, kao i tradicionalne mediteranske boje i teksture. Vila ima moderan sistem grejanja (podno grejanje, radijatori u dnevnim sobama). Nameštaj i tehničko uređenje prostorija (dva plazma televizora, kožni nameštaj, ugradni kuhinjski nameštaj, dva frižidera, sedam klima uređaja) obuhvata ne samo sve što je potrebno za ugodan boravak, već ostavlja prostor za dalje uređenje i mogućnost naknadni dodaci unutrašnjosti.
Takođe u kući na trećem spratu nalaze se tri odvojena apartmana za goste, dva od 40 m2. m i jedan od 55 m2, od kojih svaka ima poseban ulaz, 2 udobne spavaće sobe, kupatilo, čajnu kuhinju, kao i neophodan set kućnih aparata - SAT TV, frižider i klima uređaj.
Vila je sa svih strana okružena tradicionalnim mediteranskim vrtom sa egzotičnim biljkama. Na lokaciji se nalazi bazen, sauna sa prostorijom za opuštanje, ogroman porodični roštilj u ruskom stilu (kotlić, ćevap i ruska peć), kao i parking za 5 automobila. Peščana plaža sa prijatnim kafićima i malim suvenirnicama udaljena je tri minuta hoda.

Grad: Bar

Naselje: Šušanj

Površina: 420

Površina placa: 680

Spavaće sobe: 5

Broj kupatila: 3