Dvije prave autentične primorske kuće

9414
395000,00
Veća kuća se sastoji od dva nivoa i ukupne je površine 138m2 i dvorišta od 192m2.
Radjena je u kamenu i prestavlja pravu autentičnu primorsku kuću. Nalazi se na kraju sela i za one koji vole mir i tišinu, ovo je idelana prilika za sopstvenu oazu. Kuća je u odličnom stanju što se tiče fasade, ali iznutra zahtijeva kompletnu renovaciju. Ima definitivno potencijal, koji treba prepoznati.

-U prizemlju se nalazi prostrani osvijetljeni dnevni boravak sa kuhinjom, trpezarijom, kupatilom i jednom ostavom. Cijeli taj prostor je jako osvijetljen i prozračan, samim tim sto ima četiri velika izlaza na ogromnu terasu sa pogledom na more i okrenut je ka jugu. Velika prostrana terasa je dio gdje se maksimalno može uzivati veći dio godine u hladovini vinove loze. U bočnom dijelu kuće je jos jedna terasa sa sazidanim rostiljem i starim maslinama. Ispod njih, kaskadno, se nalazi jos jedan dio placa, koji se može lijepo iskoristiti za sadnju primorskog rastinja. U čitavom okruženju su sve nove vile sa bazenima i predivnim pejzažem, prepunim zelenila i maslinjaka. Pogled je božanstven, 180 stepeni otvoreno more  i ako uključimo u sve to mir i tišinu, nekretnina je idelana za one ljude koji su željni da pobjegnu iz grada i gradskog užurbanog života.

-Sa prizemlja, dva stepeništa vode do četiri spavaće sobe koje se nalaze na prvom spratu. Iz spavaćih soba se pruža predivan pogled na nepregledno plavetnilo i zelenilo i maslinjake. Na istoj etaži se nalazi jedno kupatilo i velika prostorija koja se može preurediti u garažu ili ostavu. Naravno, dobro u tome je što budući kupac ima mogućnost izbora, u skladu sa ličnim potrebama.

Manja kuća se sastoji od dva nivoa i ima ukupno 80m2 stambenog prostora. Ona je također u dobrom vanjskom stanju, misleći na kamenu fasadu. Isto kao i veća kuća, zahtijeva unutrašnju renovaciju.  Ova kuća ima i bazen koji se nalazi u popločanom i ograđenom dvorištu. Na samom ulasku u dvorište je kovana ograda i kapija od kovanog gvožđa, koja je jako lijepo urađena i daje pomalo nostalgičan štih kući.
-Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka i trpezarije, kuhinje sa šankom, toaleta i manje ostave ispod stpenica. Ispred se nalazi veća terasa sa ostavom.
-Unutrašnje stepenice vode na prvi sprat, gde se nalazi hodnik, kupatilo i dvije velike spavaće sobe. Iz soba se pruža pogled na bazen i zelenilo koje okružuje samu kuću. Osim toga, postoji i dodatni studio, koji je na platou pored bazena i odvojen je od glavnog dijela kuće. Sastoji se od spavaće sobe, kuhinje i kupatila, a predviđen je za personal.
-Uz bazen se nalazi i dodatna ostava, posebno izgrađena, te dvorište od oko 221m2, sa dovoljno prostora za uživanje, kupanje, sunčanje i odmor. Dvorište je okruženo mediteranskom raslinjem, a u neposrednoj blizini nalazi se i veliki maslinjak.
Obje kuće zajdno čine jednu lijepu cijelinu i kao takve se prodaju. Ovo je definitivno jedinstvena i zanimljiva ponuda i super prilika za nekoga ko vidi da uz malo ulaganje može da ima svoje malo carstvo. Pored toga što su idealne kuće za odmor, one su i odlične za investiciju, upravo zbog lokacije i potencijala koji se pruža za izdavanje, pogotovo u sezoni, za veće grupe ljudi!!!

Grad: Budva

Naselje: Reževići

Površina: 218

Površina placa: 413

Spavaće sobe: 6

Broj kupatila: 5