AGENCIJA ZA NEKRETNINE
U CRNOJ GORI

NAJBOLJE PONUDE
KUPUJTE NEKRETNINU ZA KRIPTOVALUTU
MI PRIMAMO KRIPTOVALUTU
Možete kupiti nekretninu za bilo koju kriptovalutu.
Izvršavanje kupoprodajnih transakcija nakon 3 dana!
Koju nekretninu mogu da kupim za Bitkoine?

Neki partneri kao što su Duklei i Luštica Bai prihvataju Bitcoin kao način plaćanja, kao i naša agencija za nekretnine Belij Slon, gde vi možete izabrati sekundarnu nekretninu i platiti kriptovalutom.
Kupovina nekretninu za Bitkoine

Kupovina nekretnine za kriptovalutu nikad najlakša. Izvršenje kupoprodajnih transakcija se odvija na sledeći način: potpisuje se Ugovor o kupoprodaji nepokretnosti, bilježi se vrednost nekretnine u evrima, uslovi plaćanja i transakcije.
Ugovor se registruje kod notara, kupac dobija vlasnički dokument nakon izvršene platne transakcije (u ovom slučaju plaćanje može biti isporučeno kriptovalutom)
Naša agencija i notar kontrolišu celu transakciju.
Kupovina nekretnine na daljinu

Ukoliko ne možete da prisustvujete potpisivanju Ugovora, možete kupiti nekretninu na daljinu. Potrebno je samo da izdate punomoćje svom ovlašćenom licu ili ovlašćenom predstavniku preko naše agencije za nekretnine Belij Slon. Notar iz Crne Gore pažljivo provjerava izdato punomoćje, kao i vlasnička dokumenta posredničke firme. Proces plaćanja kriptovalutom i preuzimanja vlasničkog dokumenta je identičan standartnom obliku transakcija.
KUPUJTE KRIPTOVALJUTAMA
KATALOG
O NAMA

Prodaja nekretnina u Crnoj Gori je osnovna specializacija agencije BELIJ SLON. Naša agencija je registrovana u Crnoj Gori, sa sjedištem
u centru Budve.
Već preko 15 godina uspješno poslujemo
na tržištu nekretnina u Crnoj Gori.


Mi smo uvek spremni da Vam pomognemo sa kupovinom, prodajom ili iznajmljivanjem bilo koje vrste imovine u Crnoj Gori. Naši stručnjaci mogu Vam brzo i efikasno pomoći da rešite bilo koji problem koji se odnosi na transakcije vangradskih, luksuznih ili komercijalnih nekretnina.
KONTAKTIRAJTE NAS
SAZNAJTE O NAŠIM PONUDAMA I POPUSTIMA MEDJU PRVIMA!
Jednom mesečno ćemo vam pružati najnovije informacije o našim nekretninama, ponudama i popustima. Obećavamo, biće korisno!
Adresa naše agencije:
Jadranski put bb, Budva, Montenegro
Click to order
 Obrazac za povratnu informaciju
Total: 
Pošalji zahtjev za dodatnu informaciju o objektu
Ime
Email
Telefon
Poruka